Tinginių tortukas

Tinginių tortukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Biskvitai, tarta, 1 vienetas
  • Jogurtas, 800 gramų
  • Želatina, SODŽIAUS, 0.5 pakelio
  • Pienas, nepilna stiklinė, 1 stiklinė
  • Grietinėlė, naudojau pakeliuose , 1 pakelis
  • Ananasai, konservuoti, 1 skardinė
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Citrinos, nutarkuota žievelė, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. kambario temp. pienu užpilti želatiną ir palikti 10 - 15 min. išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps. Nepamiršti nuolat maišyti. Pravėsusį pieną išplakti plaktuvu kartu su nepilnu pakeliu "Jo" jogurtu, cukrumi bei citrinos žievele.

  2. Jogurto ir pieno masę supiltyi į biskvitinę tartą ir padėti į šaldytuvą sustingti.

  3. Baigiant stingti tortui ant viršaus dėkite sluoksnį plaktos grietinėlės, o ant viršaus gražiai išdėlioti konservuotų ananasų kubelius.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą