Tinginių tortukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Biskvitai, tarta, 1 vienetas
- Jogurtas, 800 gramų
- Želatina, SODŽIAUS, 0.5 pakelio
- Pienas, nepilna stiklinė, 1 stiklinė
- Grietinėlė, naudojau pakeliuose , 1 pakelis
- Ananasai, konservuoti, 1 skardinė
- Cukrus, 2 stiklinės
- Citrinos, nutarkuota žievelė, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
kambario temp. pienu užpilti želatiną ir palikti 10 - 15 min. išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps. Nepamiršti nuolat maišyti. Pravėsusį pieną išplakti plaktuvu kartu su nepilnu pakeliu "Jo" jogurtu, cukrumi bei citrinos žievele.
Jogurto ir pieno masę supiltyi į biskvitinę tartą ir padėti į šaldytuvą sustingti.
Baigiant stingti tortui ant viršaus dėkite sluoksnį plaktos grietinėlės, o ant viršaus gražiai išdėlioti konservuotų ananasų kubelius.
Skanaus.
» Rašyti komentarą