„Tinginėliai“

„Tinginėliai“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, nepilna, 1 stiklinė
  • Varškė, pakeliai, 2 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Dubenyje ištrinkite varškę su cukrumi.
Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir viską gerai išmaišykite, po to paminkykite švariomis rankomis.
Gautą tešlos gniužulą dėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus rankomis voliokite į ilgą volą.
Jį visą kiek paplokite, kad suplonėtų ir bukąja peilio puse supjaustykite kubeliais, ar rombeliais.
Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį, atsargiai pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno ir virkite 5-7 min., kol iškils į paviršių.
Valgoma su grietine, sviestu, jogurtu arba uogiene.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
prisiminimiai
2020-04-17 20:09
mama virdavo eziukus su grietines ir spirguciu padazu....niam niam
Reda Viciute-iene
2017-12-03 20:03
Labai skanu ,pasigamink.
Dale
2017-10-03 11:41
Vietoj cukraus truputį druskos.tokius varškėtukus virė dar mono močiutė 20 a.pradžioj
Jolanta
2017-05-17 12:32
Kas čia per nesąmonė,kad be krakmolo gausis košė? Niekada jo nededu,puikiausiai gaunas tinginėliai.Visos gaminančios tai žino
gabriele
2017-05-13 12:34
Reikes pamiginti