Tešloje apkepti šparagai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, šviežiai malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 1
- Alus, šviesus, 1 stiklinė
- Majonezas, 60 mililitrų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus
- Šparagai, 400 gramų
- Citrinos žievelė, tarkuota, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite miltus, druską, pipirus, 1 šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės ir alų.
Į gautą tešlą merkite šparagus ir kepkite įkaitusiame aliejuje.
Apkepusius šparagus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
Pasigaminkite padažą iš majonezo, citrinos sulčių ir šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės.
Patiekite su padažu kaip užkandį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-05-14 11:18