Tešloje apkepti šparagai

Tešloje apkepti šparagai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, šviežiai malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 1
  • Alus, šviesus, 1 stiklinė
  • Majonezas, 60 mililitrų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
  • Šparagai, 400 gramų
  • Citrinos žievelė, tarkuota, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite miltus, druską, pipirus, 1 šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės ir alų.
Į gautą tešlą merkite šparagus ir kepkite įkaitusiame aliejuje.
Apkepusius šparagus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
Pasigaminkite padažą iš majonezo, citrinos sulčių ir šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės.
Patiekite su padažu kaip užkandį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
DAIVA
2013-05-14 11:18
skanumelis