Tešla apkepti žiediniai kopūstai

Tešla apkepti žiediniai kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 5
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kmynai, malti
  • Petražolės, smulkintos
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Žiediniai kopūstai, susmulkinti žiedynais, 450 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žiedynais suskaidyti žiediniai kopūstai apie 5-10 min. apverdami puode su pasūdytu vandeniu.
Viename dubenyje išplakami kiaušiniai, smulkintas česnakas, petražolės, pipirais, druska bei malti kmynai.
Į kiaušinių masę įmaišomi miltais ir gautoje tešloje apvoliojami apvirti bei nusausinti žiedinio kopūsto gabalėliai.
Kepama įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Patiekiami tiek šilti, tiek šalti su mėgstamu padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Daiva
» Rašyti komentarą