Tešla apkepti žiediniai kopūstai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 5
- Juodieji pipirai, malti
- Kmynai, malti
- Petražolės, smulkintos
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Žiediniai kopūstai, susmulkinti žiedynais, 450 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žiedynais suskaidyti žiediniai kopūstai apie 5-10 min. apverdami puode su pasūdytu vandeniu.
Viename dubenyje išplakami kiaušiniai, smulkintas česnakas, petražolės, pipirais, druska bei malti kmynai.
Į kiaušinių masę įmaišomi miltais ir gautoje tešloje apvoliojami apvirti bei nusausinti žiedinio kopūsto gabalėliai.
Kepama įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Patiekiami tiek šilti, tiek šalti su mėgstamu padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą