Tepamas šokoladas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Kakava, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Batonas
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Tiesiog paimi grietinę, kakavą, cukraus pudrą ir viską gerai išsuki šaukštu arba blenderiu, jei turite. Šokoladą galite tepti ant batono ar duonos - kaip kas norite.
Jei kyla klausimų, kodėl naudojama cukraus pudra, o ne paprastas cukrus, tai atsakau: todėl, kad cukrus šaltoje grietinėje prastai tirpsta, o pudra - gerai.
Skanaus!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-05-29 14:53



2011-07-28 11:06
skanumelis.. man patiko


2012-09-23 16:53