Tefteliai su kinišku pomidrų padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, 600 gramų
- Cukinijos, 150 gramų
- Česnakai, 3 skiltelės
- Pipirai, juodieji
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, (kiniškas)
- Morkos, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Raudonėliai
- Bazilikas
- Alyvuogių aliejus
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į maltą kiaulieną įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, sudėti trintą česnaką, berti džiovintų bazilikų, raudonėlio, įtarkuoti gabaliuką cukinijos, dėti truputį maltų džiūvėsėlių. Viską gerai išmaišyti.
Iš masės formuoti kukuliukus ir apkepti juos įkaitintame alyvuogių aliejuje. Apkepus kukuliams kartu sudėti smulkintą svogūną, o po poros minučių tarkuotas morkas ir kelis šaukštus kiniško padažo.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą ir troškinti orkaitėje apie 30 minučių.
» Rašyti komentarą