Tartaletės su vištienos kepenėlėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 150 gramų
- Pomidorai, vyšniniai, 20 vienetų
- Svogūnai, 100 gramų
- Vištų kepenėlės, 500 gramų
- Kiaušiniai, putepelių, kietai virti, 20 vienetų
- Grietinėlė, 10-20 % riebumo, 150 mililitrų
- Druska
- Aliejus
- Svogūnų laiškai
- Džiovinti bazilikai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Papildomai dar reikės 40 tartalečių.
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Sutarkuokite nuskustas morkas.
Svogūnus ir morkas pakepinkite keptuvėje su aliejumi.
Tuomet sudėkite išvirtas bei sumaltas kepenėles ir, paskaninę druska bei pipirais, pakepinkite apie 15-20 min.
Tuomet supilti grietinėlę, sudėti SANTA MARIA prieskonines žoleles ir, viską gerai išmaišius, nukelti nuo ugnies.
Gautą masę sudėti į tartaletes.
Ant kiekvienos tartaletės dėti po pusę putpelės kiaušinio bei vyšninio pomidoro.
papuošti svogūnų laiškais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą