Tartaletės su maskarpone ir braškėmis

Tartaletės su maskarpone ir braškėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, kambario temperatūros , 125 gramai
  • Pienas, kambario temperatūros, 45 mililitrai
  • Kiaušiniai, mažas, kambario temperatūros, 1 vienetas
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
Kremui:
  • Sūris, maskarponės, 250 gramų
  • Grietinėlė, 200 gramų
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus
  • Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Tartalečių tešlai. Sviestą išplakame su cukrumis ir druska iki purumo. Tuomet sudedame trynį ir pieną – plakame toliau. Galiausiai, įmaišome miltus. Tešlą šaldome 2 - 4 valandas. Atšalus tešlai, tartalečių formeles išlipdome tešla ir kepame 180°C temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. , kol gražiai paruduos.

  2. Kremas gaminamas. Visus produktus sumaišome ir išplakame iki standumo.

    Iškeptas tartaletes šaukštu ar konditeriniu švirkštu pripildome maskarponės kremo. Braškes supjaustome ant pyragėlių, pabarstome cukraus pudra.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą