Tartaletės su maskarpone ir braškėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, kambario temperatūros , 125 gramai
- Pienas, kambario temperatūros, 45 mililitrai
- Kiaušiniai, mažas, kambario temperatūros, 1 vienetas
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Sūris, maskarponės, 250 gramų
- Grietinėlė, 200 gramų
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus
- Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Tartalečių tešlai. Sviestą išplakame su cukrumis ir druska iki purumo. Tuomet sudedame trynį ir pieną – plakame toliau. Galiausiai, įmaišome miltus. Tešlą šaldome 2 - 4 valandas. Atšalus tešlai, tartalečių formeles išlipdome tešla ir kepame 180°C temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. , kol gražiai paruduos.
Kremas gaminamas. Visus produktus sumaišome ir išplakame iki standumo.
Iškeptas tartaletes šaukštu ar konditeriniu švirkštu pripildome maskarponės kremo. Braškes supjaustome ant pyragėlių, pabarstome cukraus pudra.
» Rašyti komentarą