Tartaleta su vaisiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bananai, 2 vienetai
- Kivi, 1 vienetas
- Sviestas, 100 gramų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 1.5 stiklinės
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Miltai, 1.4 stiklinės
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Cukrus, ketvirtis stiklinės, 0.4 stiklinės
- Želatina, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Braškės, 1 vienetas
- Džemas, persikų, 100 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Trynį išplakam su grietine ir vanile. Sviestą išsukam su cukrumi ir druska ir išmaišom su tryniu. Suberiam miltus. Išminkom ir valandai dedam į šaldytuvą. Iškočiojam, tiesiam į riebalais pateptą formą, subadom ir kepam 180°C temp apie 15 min.
Želatiną išmirkom, pašildom, išmaišom su pienu (pagardintu citrinos sultimis ir cukrumi). Supilam į iškeptą formą, pastatome šaltai.
Sustingus, papuošiam vaisiais, vėl šaldom.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą