Tarta su kondensuoto pieno ir žaliųjų citrinų kremu

Tarta su kondensuoto pieno ir žaliųjų citrinų kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Pagrindui:
  • Sausainiai, 225 gramai
  • Sviestas, lydyto, 70 gramų
Kremui:
  • Kondensuotas pienas, 300 mililitrų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Žaliosios citrinos, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius sutrupinti. Šaukštą trupinukų atidėti. Likusius sumaigyti su lydytu sviestu. Šiuo mišiniu iškloti išardomą formą: dugną bei kraštus.

  2. Nutarkuoti vienos citrinos žievelę. Pusę antrosios citrinos supjaustyti plonais griežinėliais, o iš likusių išspausti sultis.

  3. Išplakti kiaušinius su kondensuotu pienu ir sultimis, įmaišyti tarkuotas žieveles. Krėsti įdarą ant pagrindo.

  4. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes. Tada 2 val. vėsinti šaldytuve. Tiekti pabarsčius atidėtais trupinukais ir citrinų griežinėliais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą