Tarta su kondensuoto pieno ir žaliųjų citrinų kremu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sausainiai, 225 gramai
- Sviestas, lydyto, 70 gramų
- Kondensuotas pienas, 300 mililitrų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Žaliosios citrinos, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sausainius sutrupinti. Šaukštą trupinukų atidėti. Likusius sumaigyti su lydytu sviestu. Šiuo mišiniu iškloti išardomą formą: dugną bei kraštus.
Nutarkuoti vienos citrinos žievelę. Pusę antrosios citrinos supjaustyti plonais griežinėliais, o iš likusių išspausti sultis.
Išplakti kiaušinius su kondensuotu pienu ir sultimis, įmaišyti tarkuotas žieveles. Krėsti įdarą ant pagrindo.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes. Tada 2 val. vėsinti šaldytuve. Tiekti pabarsčius atidėtais trupinukais ir citrinų griežinėliais.
» Rašyti komentarą