Tarta su jogurtiniu kriaušių užpildu

Tarta su jogurtiniu kriaušių užpildu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 100 gramų
  • Kriaušės, 6 vienetai
  • Margarinas, arba sviestas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, +2 tryniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, + 2 šaukštai, 3 stiklinės
  • Pienas, 4 valgomieji šaukštai
  • Jogurtas, natūralus, 180 gramų
  • Šokoladas, juodasis, tirpintas
  • Druska
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Tešlai išsijojame 3 stiklines miltų ir sukapojame su margarinu (arba sviestu).
Įdedame 2 kiaušinių trynius, suberiame cukrų, supilame pieną ir įberiame žiupsnelį druskos ir viską gerai išminkome.
Tešlą įdedame į maišelį ir padedame 30 min. į šaldytuvą.
Kol šąla tešla, nulupame kriaušes, supjaustome ketvirčiais, išimame sėklalizdžius ir tada supjaustome skiltelėmis.
Supilame į dubenį jogurtą, įmušame 2 kiaušinius ir gerai išmaišome su 2 šaukštais miltų, cukraus pudra bei šaukšteliu vanilinio cukraus.
Atšaldyta tešla išklojame kepimo formą ir dedame 20 min. į 200 laipsnių temperatūros orkaitę.
Tuomet išimame kepimo formą iš orkaitės, sudedame kriaušių skilteles, supilame pasiruoštą kremą ir kepame apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepus paliekame atvėsti.
Prieš patiekiant apšlakstome tirpintu šokoladu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ina
» Rašyti komentarą