Tarkuotų kopūstų balandėliai

Tarkuotų kopūstų balandėliai
skanaus!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta, 300 gramų
  • Kopūstai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Ryžiai, 0.5 pakelio
  • Svogūnai, vidutinis dydis, 1 vienetas
  • Česnakai, (skiltelės), 2 gramai
  • Prieskoniai, maltai mėsai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius užmerkti ir palikti.

  2. Burokine tarka sutarkuoti kopūstą,jo turi būti tiek,kiek ir faršo.Palikti keletą lapų kopūsto.

  3. Keptuvėje svieste pakepinti tarkuotą kopūstą,smulkintą česnaką ir svogūną.

  4. Į mėsos faršą įmušti kiaušinius,berti prieskonius,pipirus,druską,nusunktus ryžius ir kepintus kopūstus.Viską gerai maišyti.

  5. Keptuvėje įkaitinti aliejų,formuoti norimo dydžio kotletukus,ir pakepti.

  6. Į puodo dugną dėti paliktus kopūsto lapus,talpinti apkeptus kotletukus ar balandėlius(kaip pavadinsime),berti pjaustytų morkų,svogūno,česnako,priekonių ir viską patroškinti.Tiekti su karštomis bulvėmis,daržovėmis,salotomis.

  7. Kas mėgsta padažus.galima iš miltų,pieno,sviesto paruošti baltą padažą ir aplieti balandėlius.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą