Tarkuotų cukinijų apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė 200 ml talpos, 1 stiklinė
- Dešra, 200 gramų
- Sūris, 300 gramų
- Druska
- Aliejus
- Cukinijos, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Sutarkuojame burokine tarka cukinijų minkštimą, susikaupusį skystį nusunkiame. Taip pat sutarkuojame sūrį, svogūną ir dešrą. Viską sumaišome. Įmušame kiaušinius, suberiame miltus, druską, petražoles.
Viską išmaišant sudedame į kepimo indą, išteptą aliejumi.
Kepame 40 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-08-08 16:29
Tikiuosi,kad sk
2016-11-07 16:33
Skanu
2019-08-09 10:38