Tarkuotų bulvių apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 15 vienetų
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, padažui, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Grietinė, padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Lašiniai, padažui, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žalios bulvės sutarkuojamos, įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis ir viskas sumaišoma.
Į skardą dedami taukai ir įkaitinama.
Ant jų 3 - 5 cm storio sluoksniu sukrečiamos tarkuotos bulvės. Paviršius išlyginamas ir skarda dedama į karštą orkaitę.
Kepama apie 1 val., kol paviršius gražiai paruduoja.
Padažo gaminimas. Lašinukai, smulkinti svogūnai apkepami keptuvėje, pridedama grietinės ir išmaišoma. Patiekiama su apkepu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-27 19:31
tik vyras padare ne orkaiteje o paprastai keptuveje, irgi skanumelis nerealus.. mmm...