Tailandietiškos salotos su kiaušiniais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, cukranendrių, 100 gramų
- Česnakai, 4
- Kalendra, 10 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 12 vienetų
- Sojos padažas, 80 mililitrų
- Aliejus, 500 litrų
- Čili, pipirai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus supjaustyti plonais žiedais.
Susmulkinti česnakus.
Čili pipirus perpjauti per pusę, išimti sėklas, supjaustyti pusžiedžiais.
Į keptuvę arba fritiūrinę supilti aliejų 5 cm aukščio ir įkaitinti.
Įmesti į fritiūrinę svogūnus, česnakus, pipirus ir pakepinti 3-4 min.
Tada ištraukti daržoves ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Kiaušinius išvirti, nulupti ir sumesti į tą patį aliejų, pakepti 3-4 min, nusausinti.
Sumaišyti sojos padažą su cukrumi ir maišyti, kol cukrus ištirps.
Kalendros lapelius sumaišyti su svogūnais.
Kiaušinius supjaustyti į 4 dalis ir sudėti į lėkštę.
Ant viršaus sudėti svogūnus, užpilti padažą.
» Rašyti komentarą