Tailandietiškai paruošta vištiena

Tailandietiškai paruošta vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 600 gramų
  • Konservuoti ananasai, 500 mililitrų
  • Saldusis čili padažas, 200 mililitrų
  • Paprika, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Svogūnų laiškai, smulkintų, 1 pundelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustyti gabalėliais, ananasus ir paprikas - nedideliais kubeliais.

  2. Viename dubenėlyje su trupučiu druskos ir pipirų suplakti kiaušinius.

  3. Keptuvėje pakaitinti 2 v.š. aliejaus.

  4. Kiekvieną vištienos gabaliuką apvolioti miltuose, pamirkyti plakinyje, dar kartą apvolioti miltuose ir dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepti porcijomis po 2-3 minutes iš visų pusių. Iškepusius gabalėlius dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

  5. Keptuvę išvalyti popieriniu rankšluosčiu, lieti likusį aliejų ir, vis maišant, iškepti ananasus bei paprikas. Po 5-6 minučių, kai paprikos suminkštės, grąžinti vištieną, krėsti padažą ir patroškinti dar kelias minutes. Tiekti su ryžiais, pabarsčius smulkintais svogūnų laiškais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą