Tailandietiškai paruošta vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 600 gramų
- Konservuoti ananasai, 500 mililitrų
- Saldusis čili padažas, 200 mililitrų
- Paprika, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai, smulkintų, 1 pundelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištieną supjaustyti gabalėliais, ananasus ir paprikas - nedideliais kubeliais.
Viename dubenėlyje su trupučiu druskos ir pipirų suplakti kiaušinius.
Keptuvėje pakaitinti 2 v.š. aliejaus.
Kiekvieną vištienos gabaliuką apvolioti miltuose, pamirkyti plakinyje, dar kartą apvolioti miltuose ir dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepti porcijomis po 2-3 minutes iš visų pusių. Iškepusius gabalėlius dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Keptuvę išvalyti popieriniu rankšluosčiu, lieti likusį aliejų ir, vis maišant, iškepti ananasus bei paprikas. Po 5-6 minučių, kai paprikos suminkštės, grąžinti vištieną, krėsti padažą ir patroškinti dar kelias minutes. Tiekti su ryžiais, pabarsčius smulkintais svogūnų laiškais.
» Rašyti komentarą