Tabulė su avinžirniais

Tabulė su avinžirniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulguras, 1 stiklinė
  • Avinžirniai, 0.5 stiklinės
  • Raudonoji paprika, 1 vienetas
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Vyšniniai pomidorai, 6 vienetai
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Mėta, lapeliai, 1 saujelė
  • Krapai, 4 vienetai
Užpilui:
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Avinžirnius 12 val. mirkyti vandenyje. Po to virti 2 val. Bulgurą virti apie 5-8 min.

  2. Bulguro kruopas ir avinžirnius suberti į dubenį. Ten pat suberti ir į 4 dalis supjaustytus pomidoriukus, kubeliais supjaustytą papriką bei agurką. Žalumynus sukapoti ir taip pat suberti į dubenį.

  3. Atskirame inde sumaišyti aliejų su citrinų sultimis, druska ir pipirais. Apšlakstyti salotas šiuo mišiniu ir gerai išmaišyti.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gaspadinė
2020-01-30 12:04
Nereikia tų avinžirnių taip ilgai virti. Jei išmirkyti per naktį, tai 20 min pilnai gana, kad išvirtų