Svogūnų žiedai tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, dideli, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Alus, 0.7 stiklinės
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Prieskoniai, Vegeta, 1 arbatinis šaukštelis
- Raudonėliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus nulupame ir supjaustome labai labai plonais žiedais.
Svogūnų žiedus pabarstome druska ir paliekame 15 min.
Sumaišome visus ingredientus, skirtus tešlai: miltus, alų, kiaušinį, vegetą ir raudonėlius. Tešlą turi gautis vidutinio tirštumo (priklauso ir nuo kiaušinio dydžio).
Aliejų supilame į fritiūrinę arba mažą puodą ir gerai įkaitiname.
Svogūnų žiedus mirkome į tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų.
Kepant truputį sumažinam ugnį, kad nesudegtų žiedai.
Jei norite labai traškių žiedų, tada nedėkite kiaušinio į tešlą, o įpilkite daugiau alaus.
Mano siūloma tešla nebus traški.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-23 19:04
labai puikus uzkandis ir labai greit paruosiamas man labai patiko su draugais prie alaus 

2012-01-06 22:34
ma tai labiasiai patiko svogunu ziedai tesloje





2011-10-01 15:07
Liuks uzkandis prie alaus, kai draugai ateina, kepta duona jau pradeda ikiret 

2011-10-01 15:06




2015-11-08 14:31