Svogūnu, pomidoru ir sūriu užkepti kotletukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai, smulkinti
- Pomidorai, dideli, 1 vienetas
- Svogūnai, dideli, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Jautienos faršas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Batonas, riekės, 3 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Majonezas
- Pienas, 120 gramų
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, mėsai
- Avižiniai dribsniai, virti, 0.5 stiklinės
- Kečupas
Gaminimo instrukcija:
Užmerkite batono riekes piene.
Kiaulienos faršą sumaišykite su jautienos faršu, nusunkti bei sumaltu batonu, virtais avižiniais dribsniais, išspaustu česnaku, kiaušiniais bei prieskoniais.
Iš gautos masės suformuokite plokščius apvalius kotletukus ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
Svogūną bei pomidorą supjaustykite griežinėliais.
Sūrį supjaustykite riekelėmis.
Ant kiekvieno apkepto kotletuko paeiliui užtepkite kečupo, dėkite po griežinėlį svogūno, užtepkite majonezo, dėkite po griežinėlį pomidoro, vėl užtepkite majonezo ir galiausiai uždėkite sūrio riekelę.
Taip paruoštus kotletukus kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekit šiltus su salotomis bei bulvėmis.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą