Svogūnų čipsai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, dideli, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 0.3 stiklinės
- Alus, 1 stiklinė
- Aliejus, butelys, 1 vienetas
- Prieskoniai, "Vegeta", 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Svogūną supjaustome griežinėliais ir išskaidome į žiedelius. Kiaušinį įmušame į dubenį, gerai išplakame, po truputį maišydami supilame alų, po to miltus ir "Vegetą". Aliejų įkaitiname, o kai pradeda virti, dedame po vieną tešloje pamirkytą svogūno žiedą. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-29 21:46
Dieve kaip suniokojo sitoki gera uzkandi,juk zmonems pradings noras gamint visu pirma ko reikia orginaliam patiekaluj tai svogunu, miltu, kiausiniu ir dziuveseliu,,,supjaustytus ziedeliais svogunus voliojame miltuose toliau kiausinio plakinyje ir galiausiai dziuveseliuose ,kad ziedeliai atrodytu graziau reiketu deti dar karta i kiausinio plakini ir i dziuveselius ir virti aliejuje kol graziai paskrus,,,, super uzkandele
pabandykit nepasigailesit 


2010-02-14 19:28
dieve kaip neskaniai atrodo



2009-11-22 20:27
Vegetos nedejau ir tikrai nereikia butelio aliejaus, max 1 stiklines
2009-11-22 20:26
Gaminau pagal si recepta, tai patariu svogunus pjaustyti ziedais kuo ploniau ir dar siame recepte proporcijos blogos. Kai ipiliau stikline alaus i tesla- tai patikekit. Imant 0,3 stiklines miltu, reikia imti maziau negu 0,3 stiklines alaus. Dar i tesla idejau makaronu priekonius, o svogunu ziedus pabarsciau druska. Tai tada jau visai nieko gavosi
2011-09-10 02:14