Švilpikai (šiuškės)

Švilpikai (šiuškės)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 10 valgomųjų šaukštų
  • Varškė, 300 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvirkite bulves ir leiskite joms atvėsti, o tuomet sutrinkite.
Gautą bulvių košę sumaišykite su varške.
Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, druską ir viską gerai ištrinkite.
Ant miltais pabarstyto stalo, paėmę gabalą tešlos, voliokite volelius.
Tuomet juos suplokite ir supjaustykite kvadratėliais.
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir sudėkite švilpikus.
Vidutinio karštumo orkaitėje (maždaug 180 laipsnių temperatūroje) kepkite juos tol, kol gražiai paruduos.
Skaniausia su grybų padažu (grietinė, sviestas ir grybai).
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Virėja
» Rašyti komentarą
» Komentarai
gerda
2012-11-30 16:47
o kuo galima pakeisti varske