Šviežių morkų pyragas

Šviežių morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Aliejus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Morkos, tarkuotos, 3 stiklinės
  • Graikiniai riešutai, 1 stiklinė
  • Razinos, 1 stiklinė
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sūris, kreminis, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus, sodą, druską, vanilinį cukrų ir cinamoną persijoti.

  2. Į dubenį suberti cukrų ir supilti aliejų, išplakti. Po vieną mušti kiaušinius.

  3. Drėgnus ir sausus ingridientus sumaišyti kartu, sudėti tarkuotas morkas, riešutus, razinas, gerai išmaišyti.

  4. Kepti apie 35 – 40 minučių 175°C temp.

  5. Iškeptą pyragą supjaustyti lakštais, pertepti kreminio sūrio mase, pagardinti cukrumi ir citrina.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą