Šviežių morkų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 2 stiklinės
- Cukrus, 2 stiklinės
- Aliejus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Morkos, tarkuotos, 3 stiklinės
- Graikiniai riešutai, 1 stiklinė
- Razinos, 1 stiklinė
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sūris, kreminis, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Miltus, sodą, druską, vanilinį cukrų ir cinamoną persijoti.
Į dubenį suberti cukrų ir supilti aliejų, išplakti. Po vieną mušti kiaušinius.
Drėgnus ir sausus ingridientus sumaišyti kartu, sudėti tarkuotas morkas, riešutus, razinas, gerai išmaišyti.
Kepti apie 35 – 40 minučių 175°C temp.
Iškeptą pyragą supjaustyti lakštais, pertepti kreminio sūrio mase, pagardinti cukrumi ir citrina.
» Rašyti komentarą