Šviežių kopūstų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, nedidelis, 0.5 vieneto
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 180 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus suplakti su druska.
Trynius sumaišyti su minkštu sviestu, po to su baltymais. Baltymus įmaišyti atsargiai - iš apačios į viršų.
Suberti miltus.
Kopūstą supjaustyti kubeliais ir įmaišyti į tešlą.
Tešlą sudėti į sviestu pateptą kepimo formą.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol pyrago viršus apskrus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-05-30 20:13