Šviežių grybų salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai
- Laurų lapai, lapelis, 1 vienetas
- Petražolės, šaknis
- Svogūnai, 1 vienetas
- Actas
- Baravykai, ar raudonikiai, 100 gramų
- Druska
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.
» Rašyti komentarą