Šviežia trapi duonelė

Šviežia trapi duonelė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Vanduo, šiltas, 100 mililitrų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Visus produktus sudėti ir gerai išmaišyti. Kepimo indą (geriausiai ovalų) ištepti aliejumi ir supilti tešlą. Kepti apie 20-30 min. 220c pradžiai, o vėliau sumažinti iki 200c. Duonelė yra trapi, šlapia ir labai minkšta.

Receptą atsiuntė: anna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
egle
2009-12-23 20:03
kazkaip idomiai viska sumaisom sakai viska sudejus.. siaip eiliskumas patiekalu ruosime buna svarbus tai tikrai netikiu,kad belekaip viska sudejus gausis "trapi,slapia ir labai minksta"