Šviežia lašiša su laimu ir bazilikais

Šviežia lašiša su laimu ir bazilikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, šviežias, smulkintas, 3 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Lašiša, rūkyta, 150 gramų
  • Lašiša, šviežia, filė, 700 gramų
  • Alyvuogių aliejus
  • Makaronai, 1 sauja
  • Grietinėlė, 20 mililitrų
  • Druska
  • Žaliosios citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje su šiek tiek alyvuogių aliejaus (kad makaronai nesuliptų).
Šviežią lašišą įtriname druska bei pipirais ir dedame į alyvuogių aliejumi pateptą kepimo indą.
Rūkytą lašišą smulkiai supjaustome ir sumaišome su grietinėle, smulkintais bazilikais, šviežiai išspaustomis laimo sultis ir tarkuota laimo žievele.
Pasigamintu mišiniu aptepame šviežią lašišos filė.
Lašišą kepame apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame šiltą su išvirtais makaronais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą