Sviestinis gervuogių keksas

Sviestinis gervuogių keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, tarkuota žievelė, 1 vienetas
  • Gervuogės, 400 mililitrų
  • Ryžiai, dribsniai, 100 mililitrų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 300 mililitrų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Šokoladas, baltasis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi.
Po vieną įmaišyti kiaušinius ir tarkuotą apelsino žievelę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į sviesto mišinį.
Įberti kapoto baltojo šokolado.
Įmesti ryžių dribsnių ir tešlą sukrėsti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi (kepinio sluoksnis neturėtų būti labai storas).
Suberti gervuoges ir įstumti jas į tešlą.
Pyragą kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: http://fdiscover.blogspot.com
» Rašyti komentarą