Sviestiniai sausainukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Miltus, cukrų, sviestą ir kiaušinį sudėti į didelį dubenį.
Mišinį suminkyti iki vientisos masės.
Dubenį uždengti rankšluosčiu ir valandą palaikyti šaldytuve, arba 15min. šaldymo kameroje.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Apibarstyti padėklą miltais ir ant jo iškočioti tešlą.
Kepimo skardą patepti aliejumi arba iškloti sviestiniu popieriumi.
Tešlą išpjaustyti norima forma.
Tešlainius sudėti į kepimo skardą, pačią skardą padėti ant vidutinės orkaitės lentinėlės ir kepti maždaug 12min., kol tešlainiai taps aukso geltonumo.
Palikti tešlainius ataušti.
Jei norite apibarstykite cukraus pudra arba papuoškite glajumi.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-06 20:09
vikute,sviesto nereik tirpinti
Labi aciu




2011-12-06 18:27
as tirpinau , neragavau , nes negaliu , bet brolis sake , kad skanu 

2011-12-06 17:46
as netirpinau. gerai ir skaniai gavos
)

2011-12-05 19:02
sviesto tirpinti nereikia?
2011-12-06 20:10