Sviestiniai sausainiai su levandomis

Sviestiniai sausainiai su levandomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Sviestas, kambario temperatūros, 180 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Levandos, džiovintos, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilės esencija, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi, miltais, vanile ir levandomis.

  2. Užminkyti tešlą. Suspausti į plokščią diską, pridengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą 30 min.

  3. Atvėsusią tešlą iškočioti į 7 mm storio lakštą. Išpjauti norimos formos sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  4. Kepti 20 min. iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos. Iškeptus sausainius atvėsinti ir skanauti.

Porcijų skaičius: 25
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą