Sviestiniai sausainiai su levandomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Sviestas, kambario temperatūros, 180 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Levandos, džiovintos, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilės esencija, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 25
Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi, miltais, vanile ir levandomis.
Užminkyti tešlą. Suspausti į plokščią diską, pridengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą 30 min.
Atvėsusią tešlą iškočioti į 7 mm storio lakštą. Išpjauti norimos formos sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepti 20 min. iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos. Iškeptus sausainius atvėsinti ir skanauti.
» Rašyti komentarą