Sviestiniai sausainiai prie arbatos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Migdolai, kapotų, 100 gramų
- Kiaušiniai, aptepimui, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sviestą su cukrumi išsukame iki baltumo. Įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir užminkome tešlą.
2.Stikline arba formele išpjauname nedidelius paplotėlius, aptepame juos plaktu kiaušiniu bei pabarstome kapotais migdolais (arba cukrumi).
3. TuometAptepimui išplakame kiaušinį.
Iškočiojame apie 3-4 milimetrų storio lakštą. Stikline arba formele išpjauname nedidelius paplotėlius aptepame juos plaktu kiaušiniu bei pabarstome kapotais migdolais (arba cukrumi). Sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepame 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol dailiai apskrus.
» Rašyti komentarą