Sviestiniai sausainiai prie arbatos

Sviestiniai sausainiai prie arbatos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Migdolai, kapotų, 100 gramų
  • Kiaušiniai, aptepimui, 1 vienetas
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą su cukrumi išsukame iki baltumo. Įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir užminkome tešlą.
    2.Stikline arba formele išpjauname nedidelius paplotėlius, aptepame juos plaktu kiaušiniu bei pabarstome kapotais migdolais (arba cukrumi).
    3. Tuomet

  2. Aptepimui išplakame kiaušinį.

  3. Iškočiojame apie 3-4 milimetrų storio lakštą. Stikline arba formele išpjauname nedidelius paplotėlius aptepame juos plaktu kiaušiniu bei pabarstome kapotais migdolais (arba cukrumi). Sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  4. Kepame 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol dailiai apskrus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Greta
» Rašyti komentarą