Svieste keptos krevetės

Svieste keptos krevetės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Krevetės su kevalu, 500 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Jei krevetės šaldytos, jas atšildome. Krevetes pabarstome druska, pipirais, ant viršaus išspaudžiame citrinos sultis, išmaišome ir paliekame pusvalandžiui marinuotis.
Karštoje keptuvėje ištirpiname sviestą ir įpilame alyvuogių aliejų. Tuomet suverčiame krevetes ir kepiname maišydami apie 10 minučių.
Gliaudome ir valgome. Rekomenduoju su salotų lapais. Tinka prie alaus. ;)

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
p. p.
2015-12-06 18:43
Pomidorų padažas... labai jau negurmaniška, bet dėl skonio...
kestux
2013-02-24 20:20
Ačiū už labai skanų receptą,mes prie taip paruoštų krevečių dar naudojam tokį padažą: 50proc.Heinz pomidorų padažo, 50proc. kedainių majonezo be konservantų ir trinto česnako-kuo ilgiau pastovi -tuo padažas skanesnis-labiau įsigeria česnakas. Su tuo padažu krevetės nuostabios!
Tomas
2011-08-15 20:23
bandysim pasigaminti bet neatrodo sunku tikiuosi iseis skanei k:
Karolis
2011-01-13 17:10
Skanu šitaip lb, pabandykit Bet čia irgi, tik kaip kam, skonio reikalas )))
a
2010-12-30 21:18
man krevetes ir smirdi ir nelabai skanios, o stai mano vyras galetu tik jomis maitintis...cia kaip kam...bet kadangi vyra myliu tai ir padarysiu si patiekaliuka del jo...