Svieste apkepinti vištų skrandukai

Svieste apkepinti vištų skrandukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Porai, 1 vienetas
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Prieskoniai
  • Vištų skrandukai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Skrandukus gerai išvalome ir numarkiname. Apie valandą verdame pasūdytame vandenį. Keptuvėje ant sviesto pakepiname susmulkintus porus, jiems pageltus sudedame išgriebtus skrandukus, paskaniname prieskoniais ir apkepiname keletą minučių.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
laima
2014-06-30 13:40
labai skanu
Donatas
2013-11-03 17:43
Puikiai gavosi !
Edmundas
2011-03-27 19:18
Kaip tik gaminu. Paragausiu ir įvertinsiu
Vilma
2009-08-16 13:23
Labai skanu