Šventinis vyniotinis su špinatais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, 750 gramų
- Špinatai, šaldyti ir atšildyti, 300 gramų
- Pievagrybiai, 220 gramų
- Alyvuogės, 120 gramų
- Čili
- Svogūnai, 1 vienetas
- Salierai, stiebas, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Batonas, riekės, išmirkytos piene, 2 vienetai
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į maltą mėsą (gali būti maišyta) įmuškite kiaušinį, sudėkite išmirkytą piene duoną, berkitei druskos, pipirų ir rankomis išminkykite masę.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite apkepti supjaustytus pievagrybius. Po kelių minučių sudėkite smulkintą svogūną, špinatus, salierą, pjaustytas alyvuoges, pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais ir kepkite, kol viskas apkeps.
Ant kepimo popieriaus,iš mėsos faršo, išklokite stačiakampį. Tada ant mėsos sudėkite keptas daržoves ir tolygiai paskirstykite ant mėsos. Pakeliant kepimo popierių, susukite vyniotinį.
Mėsos vyniotinį padėkite į skardą, išklotą folija ir kepkite 190 °C 50 minučių. Tada vyniotinį apšlakstykite aliejumi, pabarstykite čili pipirų ir kepkite dar 10 minučių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą