Šventinis šonkauliukų kelmas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, faršas, 0.5 kilogramo
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, šašlykams, 1 žiupsnelis
- Pievagrybiai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Iš vakaro užmarinuojame su prieskoniais (man patinka prieskoniai šašlykams) ir majonezu šonkuoliukų juostą ir palaikome vėsioje vietoje per naktį.... Tada iš šonkauliukų juostos tortų formoje (arba galima ant skardos) suformuojame kelmą . Šonkaulius galima aprišti virvele. Į Kelmo vidurį pridedame įdaro,( iš kiaulienos farso, prieskonių, apkeptų svogunų, morkų, majonezo ir krakmolo)
Kelmą apdengiame folija ir dedame į įkaitintą orkaitę 200 l.t. Kepama 45 min., tada folija nudengiame, aptepiame šonkauliukus medaus ir garstyčių padažiuku ir dar apie pusvalandį kepame kol gražiai apskrunda.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-06 19:29
Skanumelis
2015-12-29 23:20