Šventinis šonkauliukų kelmas

Šventinis šonkauliukų kelmas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, faršas, 0.5 kilogramo
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, šašlykams, 1 žiupsnelis
  • Pievagrybiai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vakaro užmarinuojame su prieskoniais (man patinka prieskoniai šašlykams) ir majonezu šonkuoliukų juostą ir palaikome vėsioje vietoje per naktį.... Tada iš šonkauliukų juostos tortų formoje (arba galima ant skardos) suformuojame kelmą . Šonkaulius galima aprišti virvele. Į Kelmo vidurį pridedame įdaro,( iš kiaulienos farso, prieskonių, apkeptų svogunų, morkų, majonezo ir krakmolo)

  2. Kelmą apdengiame folija ir dedame į įkaitintą orkaitę 200 l.t. Kepama 45 min., tada folija nudengiame, aptepiame šonkauliukus medaus ir garstyčių padažiuku ir dar apie pusvalandį kepame kol gražiai apskrunda.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Vitalija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vi
2015-12-29 23:20
Bet nevaizdziai atrodo...
Julija
2014-11-06 19:29
Skanumelis