Šventinis Renatos keksas

Šventinis Renatos keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 1 sauja
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Sviestas, formai patepti
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti. Suberti aguonas vanilinį cukrų ir išmaišyti iki vientisos masės.Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą. Kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje kol lengvai paruduos (apie 30min.). Skanaus!

Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą