Šventinis pyragas su kondensuotu pienu ir šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 70 gramų
- Kvietiniai miltai, 140 gramų
- Pienas, 50 mililitrų
- Sviestas, arba margarinas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Avižiniai dribsniai, 140 gramų
Gaminimo instrukcija:
Viršui:
200 g kondensuoto pieno
75 g maltų migdolų
50 g smulkintų graikiškų riešutų
50 g džiovintų spanguolių
100 g šokolado
Iš tarkuoto margarino, miltų, dribsnių, cukraus ir kepimo miltelių padarome trupinius, į juos supilame pieną ir vėl darome trupinius, tik jie gaunasi lipnūs trupiniai, tiksliau nei tešla nei trupiniai. Juos sudedame į kepimo indą, trupinius apipilame kondensuotu pienu ir išlyginame, ant pieno beriame migdolus, graikiškus riešutus, spanguoles ir smulkintą šokoladą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 45 min, po 25 min kepimo pridengiame folija, kad pyragas gražiai iškeptų.
SKANAUS.
» Rašyti komentarą