Šventinis kepsnys

Šventinis kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, keptos, 30 gramų
  • Salierai, 30 gramų
  • Svogūnai, kepti, 60 gramų
  • Kiaušiniai, virtas, 0.5 vieneto
  • Baltas vynas, 30 gramų
  • Grietinėlė, 50 gramų
  • Sūris, 40 gramų
  • Kiaulienos nugarinė, 200 gramų
  • Sultinys, vištienos, 30 gramų
  • Prieskoniai, kiaulienos
Gaminimo instrukcija:

Padažui reikės: 30 g. svogūnų, 30 g. keptų morkų, 30 g. keptų salierų, 50 g. grietinėlės, 30 g. baltojo vyno, 30g. vištienos sultinio. Visus produktus, skirtus padažui, sutriname smulkintuvu. Jei padažas per tirštas, atskiedžiame sultiniu, susidariusiu kepant kiaulieną.

Įdarui: 0,5 trinto virto kiaušinio, 30 g. keptų svogūnų ir 30 g. tarkuoto sūrio.

Kiaulienos nugarinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais, sudedame išmaišytus įdarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitėje 70°C temperatūroje 15 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
mi
2013-09-03 13:16
Atrodo skaniai, reikės išmėginti