Šventinis kepsnys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, keptos, 30 gramų
- Salierai, 30 gramų
- Svogūnai, kepti, 60 gramų
- Kiaušiniai, virtas, 0.5 vieneto
- Baltas vynas, 30 gramų
- Grietinėlė, 50 gramų
- Sūris, 40 gramų
- Kiaulienos nugarinė, 200 gramų
- Sultinys, vištienos, 30 gramų
- Prieskoniai, kiaulienos
Gaminimo instrukcija:
Padažui reikės: 30 g. svogūnų, 30 g. keptų morkų, 30 g. keptų salierų, 50 g. grietinėlės, 30 g. baltojo vyno, 30g. vištienos sultinio. Visus produktus, skirtus padažui, sutriname smulkintuvu. Jei padažas per tirštas, atskiedžiame sultiniu, susidariusiu kepant kiaulieną.
Įdarui: 0,5 trinto virto kiaušinio, 30 g. keptų svogūnų ir 30 g. tarkuoto sūrio.
Kiaulienos nugarinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais, sudedame išmaišytus įdarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitėje 70°C temperatūroje 15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-03 13:16