Šventinis kelmas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, malta, 1 kilogramas
- Pievagrybiai, marinuoti, 1 sauja
- Džiūvėsėliai, 1 saujelė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Česnakai, 2 skiltelės
- Prieskoniai, 1 žiupsnelis
- Pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, šampinjonus, tarkuotą morką ,česnako,gerai išmaišykit.
Iš šonkaulių padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais,grybais,ir žaluma..
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-11-05 14:46
Labai idomu noriu pabandit
2017-04-16 19:09