Šventinis kelmas

Šventinis kelmas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta, 1 kilogramas
  • Pievagrybiai, marinuoti, 1 sauja
  • Džiūvėsėliai, 1 saujelė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.

  2. Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, šampinjonus, tarkuotą morką ,česnako,gerai išmaišykit.
    Iš šonkaulių padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais,grybais,ir žaluma..

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ausra
2017-04-16 19:09
Labai viskas puikiai atrodo, gaila, bet nematau kokioje temperatūroje kepti .
Inga
2016-11-05 14:46
Labai idomu noriu pabandit