Švelniai aitrūs sparneliai kiniškai

Švelniai aitrūs sparneliai kiniškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 3
  • Imbieras, smulkintas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vištų sparneliai, 10 vienetų
  • Actas, ryžių, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui, 1 stiklinė
  • Čili, saldus čili padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Austrių padažas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Sparnelius supjaustome į 2-3 dalis. Juos iš abiejų pusių apkepame dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius sparnelius išimame iš keptuvės sudedame į lėkštę.
Į įkaitintą keptuvę pilame 3 šaukštus aliejaus. Suberiame smulkiai kapotus imbierą ir česnaką. Maišydami kepame apie 10 sekundžių. Tada suberiame cukrų, įpilame ryžių actą, austrių padažą ir saldų čili padažą. Viską išmaišome. Tuomet į keptuvę sumetame keptus vištos sparnelius. Maišydami dar pakepiname apie 5 min.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tautvis
2014-11-22 15:06
Geras, bet jau taskvapas kepant sparnelius be jokiu prieskoniu, tai net vimdo...
vardas
2011-02-22 14:04
mirtinas pateikalas, kai paragauji nebegali sustot ryt
DAINIOSKA
2010-07-05 18:34
pamegink, tikrai labai skanu
Ingrida
2009-10-13 22:25
super receptas Ačiū Inesai
Inesa
2009-09-03 22:33
Romanai, prieš kepant marinuoti nereikia. Tiesiog supjaustai ir kepi aliejuje. Visų prieskonių sparneliai gaus keptuvėje kepinant su padažiukais. Skanaus! O skanu tikrai bus, neabejoju.