Sveikuolių salotos

Sveikuolių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 300 gramų
  • Moliūgai, sėklos, 5 gramai
  • Sezamo sėklos, sėklos, 5 gramai
  • Svogūnai, raudonas, 1 vienetas
  • Špinatai, 50 vienetų
  • Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Feta sūris, kubeliais pjaustytas, 80 gramų
  • Linų sėmenys, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:

Moliūgo minkštimą supjaustyti stambiais kubeliais, svogūną griežinėliais, sudėti į skardą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pašauti į 180°C orkaitę ir kepti apie 15 minučių, kol suminkštės moliūgas.

Lėkštę iškloti špinatų lapais, dėti apkeptus moliūgus ir svogūną, feta sūrį, užbarstyti apkeptomis sėklomis (sausoje keptuvėje) ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

Patiekti su juoda grūdėta duona,

Skanaus.


Patiekti su juoda grūdėta duona.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jalapenas
2013-10-28 22:11
man rodos tu pamiršai kaip rašyti ir pagalvoti pipirui papuošti. p raidė
Raminta
2013-10-18 18:21
Pamiršau paminėti reikia druskos ir pipiriu pagalvoti skonį.