Sveikuolių salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Moliūgai, 300 gramų
- Moliūgai, sėklos, 5 gramai
- Sezamo sėklos, sėklos, 5 gramai
- Svogūnai, raudonas, 1 vienetas
- Špinatai, 50 vienetų
- Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Feta sūris, kubeliais pjaustytas, 80 gramų
- Linų sėmenys, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
Moliūgo minkštimą supjaustyti stambiais kubeliais, svogūną griežinėliais, sudėti į skardą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pašauti į 180°C orkaitę ir kepti apie 15 minučių, kol suminkštės moliūgas.
Lėkštę iškloti špinatų lapais, dėti apkeptus moliūgus ir svogūną, feta sūrį, užbarstyti apkeptomis sėklomis (sausoje keptuvėje) ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Patiekti su juoda grūdėta duona,
Skanaus.
Patiekti su juoda grūdėta duona.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-18 18:21
Pamiršau paminėti reikia druskos ir pipiriu pagalvoti skonį.
2013-10-28 22:11