Sveikuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukraus pudra, 0.8 stiklinės
- Cukrus, rudasis, 100 gramų
- Spanguolės, džiovintos, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Apelsinų sultys, šviežiai spaustos, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 100 gramų
- Sviestas, 6 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Avižiniai dribsniai, 80 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Sumaišome visus sausus ingredientus (išskyrus vanilinį cukrų).
Tuomet į tą patį dubenį sudedame ištirpintą sviestą ir apelsinų sultis.
Viską gerai išmaišome ir gautą masę sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
Kepame apie 40 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį pyragą pašlakstome su cukraus pudra išplakta grietinėle.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-05 23:20
per kuria vieta jis sveikuoliu, su tokiu kiekiu cukraus, sviesto ir grietineles???
2011-10-06 11:00