Švediškas medaus pyragas

Švediškas medaus pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, 2 vienetai
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kakava, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Jogurtas, 0.5 stiklinės
  • Aliejus, 60 mililitrų
  • Riešutai, smulkinti, 2 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti jogurtą, kakavą, medų, cinamoną, aliejų ir tarkuotą dviejų apelsinų žievelę. Viską ruoščiai suplakti, nuolat maišant, po truputį suberti miltus.
Supilti tešlą į aliejumi išteptą formą, pabarstyti sukapotais riešutais ir cukrumi, kepti 200 laipsnių įkaitintoj orkaitėj apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė: Ona
» Rašyti komentarą