Švediškas keksas

Švediškas keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kakava, 4 valgomieji šaukštai
  • Vanilė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą ištirpinti, išplakti su cukrumi ir kiaušiniais, įdėti vanilę, miltus, kakavą, viską gerai permaišyti.
Supilti tešlą į išteptą sviestu formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 35 minutes.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agnė
2011-08-04 12:17
O kakava ta saldi ar tikra (nesaldi)?
Karolina
2011-07-02 15:00
Norėčiau paklausti, ar į šiuos keksiukus nereikia kepimo miltelių?
laimis
2011-04-20 23:24
nieko cia ypatingo. tiesiog paprasti keksiukai.
bet gan skanus. as tai dar aplieju juodu lydytu sokoladu ir ant virsaus dar papuosimu tortiniu pabarstau.
Greta
2011-03-31 19:33
Labai skanus, man ir visai šeimynai labai patiko
ds
2010-07-25 13:20
bandysiu kepti turetu buti skanus