Suvyniotos dešrelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Margarinas, ar sviestas, 250 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Dešrelės, pieniškos, 300 gramų
- Aliejus, kepimui, 500 mililitrų
- Grietinė, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Margariną sutarkuoti. Į dubenį suberti margariną, įmušti kiaušinį, sudėti grietinę ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Supilti miltus ir minkyti. Iškočioti tešlą ir supjaustyti juostelėmis. Dešreles perpjauti vertikaliai į 4 dalis, apvynioti su tešlos juostelėmis ir kepti įkaitintame aliejuje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-31 12:51
tas pats variantas kaip desreles tesloje, tik juos kepamos paprastai, o ne verdamos aliejuje. Užtat ir taip negražiai atrodo, bet skonis tikraiausiai tas pats, kaip ir kepamu 

2010-03-26 02:06
na negundanciai atrodo visai...o apie skoni nieko nesakau, nors ir bandyt nesinori
2009-03-09 20:29
niam niam!!!



2009-02-23 14:55

2016-09-13 14:04