Suši

Suši
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, ilgavaisiai, 1 vienetas
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Lašiša
  • Actas, ryžių, 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Jūros dumblių lapai Nori
Gaminimo instrukcija:

Ryžius išvirti ir palikti puode, kad labiau suliptu.
Actą, druską ir cukrų sumaišyti ir pavirinti.
Ant ryžių reikia užpilti atcto, duskos ir cukraus mišinį, pamaišyti ir palikti atvėsti.
Supjaustyti lašišą ir agurką išilgai.
Ant bambukinio padėkliuko uždėti jūros dumbių lakštą, ant jo ryžius. Kraštus patepti vandeniu, kad geriau liptų.
Dedant ryžius nuo krašto turi būti 1-2 cm tarpas.
Tada ant ryžių dėti lašišą bei agurką ir viską suvynioti bambuko pagalba.
Gautą ritinėlį supjaustyti į 8 dalis ir galima valgyti su soja ar wasabi.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jonas
2019-10-15 18:57
Dabar jau bus lietuviškas patiekalas labai mėgstamas! Tik kinieciam bei japonams neišeina pasigaminti pvz baltos mišrainės o gal jie ne tokie idiotai?
Gurmane
2013-02-10 12:16
OMG!!! Kaip SKANU!
Balerijonas
2012-06-26 23:25
sushi ne kiniskas maistas o japoniskas
indre
2012-05-15 14:04
siaip sushi ne kinu o japonu virtuvei priklauso..
(anonimas)
2012-02-18 12:14