Sūrūs ruginiai sausainėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
- Ruginiai miltai, nusijoti, 1.5 stiklinės
- Vanduo, 250 mililitrų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, šaltas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Užminkome tešlą iš miltų, druskos ir vandens. Apvyniojame ją polietilenu ir dedame į šaldytuvą 15 minučių. Iškočiojame 25x30 cm tešlos lakštą. Labai plonais lakšteliais supjaustome sviestą (labai patogu su peiliu sūriui pjaustyti) ir nuklojame jais pusę tešlos lakšto. Apibarstome kmynais. Užlenkiame kitą lakšto pusę ant apibarstytosios kmynais, prispaudžiame kočėlu ir sulenkiame trilinką. Palaikome šaldytuve apie 1 val. Galiausiai iškočiojame keturkampį apie 30x40 cm dydžio tešlos lakštą. Subadome šakute ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
Sudedame paruoštus sausainėlius į skardą ir kepame 220 laipsnių temperatūros orkaitėje 8-10 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-11 00:01
produktas geras rašinėlis prastas.....



2011-08-10 21:59
Sunku įsivaizduot kaip ten kočiot ką reikia su tuo sviestu...
2011-04-06 21:32
DAUG DARBO O REZULTATAS NEAIŠKUS....



2011-08-11 14:43
su sviestu bet atrodo skaniai