Sūrūs lavašo traškučiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Lavašas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Ištepkite lavašo blyną majonezu ir pabarstykite mėgstamais prieskoniais (tai gali būti maltos paprikos, picos, bulvių ar kitokie prieskoniai).
Galima barstyti ir sezamo ar kitokiomis mėgstamomis sėklomis.
Paruoštą lavašą sukarpykite su žirklėmis kvadratų, rombų ar kitokios formos lapeliais ir dėkite juos į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo skardą.
Kiškite į orkaitę ir kepkite apie 3-5 minutes (kol traškučiai šiek tiek parus ir taps traškūs) 150 laipsnių temperatūroje.
Skanūs ir tikrai sveikesni už pirktinius traškučiai!
» Rašyti komentarą