Sūrių užkandėlė

Sūrių užkandėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškės sūris, keptas, su česnakais, 200 gramų
  • Pienas, 200 gramų
  • Sūris, 50 gramų
  • Česnakai, 5 skiltelės
  • Krapai, 1 sauja
  • Majonezas, 100 gramų
  • Ikrai, raudonieji, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.

  2. Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti. Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.

  3. Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kristina
2014-06-04 14:45
Kaip suprantu tai redakcija taip rašo
Bl bl.....
2014-06-02 15:18
Kas per mada pastaruoju metu - į receptus dėti kablelius? Šį kartą 200 gramų kablelių?????? Patikrinkit klaidas...