Sūrio tešlos kamuoliukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Kefyras, 200 mililitrų
- Kietasis sūris, 100 gramų
- Feta sūris, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 100 mililitrų
- Majonezas, 200 gramų
- Graikiškas jogurtas, 200 gramų
- Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Padažas, "Šriracha", 1 arbatinis šaukštelis
- Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Kietąjį sūrį sutarkuoti. Fetą supjaustyti kubeliais.
Nusijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais, cukrumi, druska. Berti kietąjį sūrį ir pilti kefyrą ir gerai išmaišyti.
Tada imti į delną po vieną gabalėlį tešlos ir per vidurį įdėti fetos kubelį, gražiai apgaubti ir suformuoti kamuoliuką.
Dėti į aliejų ir kepti, kol gražiai apskrus.
Padažo ingredientus sumaišyti.
Patiekti su padažu.
» Rašyti komentarą