Sūrio tešlos kamuoliukai

Sūrio tešlos kamuoliukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Kefyras, 200 mililitrų
  • Kietasis sūris, 100 gramų
  • Feta sūris, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Aliejus, 100 mililitrų
Padažui:
  • Majonezas, 200 gramų
  • Graikiškas jogurtas, 200 gramų
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Padažas, "Šriracha", 1 arbatinis šaukštelis
  • Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kietąjį sūrį sutarkuoti. Fetą supjaustyti kubeliais.

  2. Nusijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais, cukrumi, druska. Berti kietąjį sūrį ir pilti kefyrą ir gerai išmaišyti.

  3. Tada imti į delną po vieną gabalėlį tešlos ir per vidurį įdėti fetos kubelį, gražiai apgaubti ir suformuoti kamuoliuką.

  4. Dėti į aliejų ir kepti, kol gražiai apskrus.

  5. Padažo ingredientus sumaišyti.

  6. Patiekti su padažu.

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą