Sūrio sausainiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, džiovintas, maltas
- Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 2.2 stiklinės
- Parmezano sūris, 170 gramų
- Druska, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 7 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Pasukos, 0.75 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, juoduosius pipirus, kepimo miltelius, bazilikus ir druską.
Šaltą sviestą supjaustykite mažais gabaliukais.
Sviestą sukapokite su sumaišytais sausais ingredientais.
Sudėkite tarkuotą sūrį, supilkite pasukas ir sumaišykite (per ilgai nemaišykite, kad sviestas liktų šaltas).
Iškočiokite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus ir supjaustykite kvadratais.
Kepkite apie 12-16 minučių 240 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą